Bumperschade

De specialisten van Schadenet Mikkers in Veldhoven repareren uw bumper goed en snel. Bij sommige bumperreparaties kunnen ze gebruikmaken van spotrepair; ze hoeven dan alleen het beschadigde deel van de bumper te repareren. Dit scheelt tijd en kosten.

Bumper reparatie of vervangen

Is de bumper niet meer te repareren of gaat dit een te dure grap worden? Dan regelen wij een nieuwe, originele bumper. Wij hebben met praktisch alle auto-importeurs afspraken over het leveren van originele onderdelen. Zo kunt u rekenen op de dezelfde kwaliteit bumpers.

Meer informatie over bumperreparatie?

Wilt u meer informatie over de reparatie van uw bumper? Neem dan contact op met Schadenet Mikkers in Veldhoven. U kunt bij ons terecht voor een persoonlijk, uitgebreid advies en een vakkundige reparatie. Schadenet Mikkers heeft een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan en werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak