Uitdeuken zonder spuiten

Heeft u een klein deukje of een complete hagelschade? Wij draaien er onze hand niet voor om. Wij hebben hiervoor opgeleid personeel in dienst en kunnen uiteraard in overleg bijna alle deuken wegwerken middels de reparatietechniek uitdeuken zonder spuiten (restylen). Als u een klein deukje in de auto heeft, dan kunt u gewoon bij ons wachten terwijl wij deze eruit halen. U hoeft dan de auto niet te missen of vervangend vervoer te regelen. 

Het grote voordeel van uitdeuken zonder spuiten is dat er niet geplamuurd of spoten hoeft te worden. Daardoor blijft de auto in de originele staat en uiteraard scheelt het in de kosten en reparatieduur. U kunt altijd bij ons langskomen om uw deukje(s) te laten beoordelen of deze vakkundig gerestyled kunnen worden.

Bent u dat deukje op uw auto ook zo zat? Maak nu snel en gemakkelijk online een afspraak of vraag eerst een vrijblijvende offerte aan!

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak