Wie is Schadenet Mikkers?

Ontstaansgeschiedenis
Schadenet Mikkers is een hecht familiebedrijf en opgericht door Piet Mikkers in 1948 in Veldhoven-dorp. In 1957 is het bedrijf verhuisd naar zijn huidige locatie op het industrieterrein in Veldhoven. Rond 1982 hebben de drie zonen (waaronder Jos Mikkers) het stokje van Piet Mikkers overgenomen. Jos Mikkers heeft het bedrijf in 2016 overgedragen aan Dennis en René Mikkers. Het bedrijf is al vanaf het begin lid van de Schadenet groep. Op dit moment verzorgt Schadenet Mikkers schadeherstel met een team van 17 man sterk. 

Locatie vestiging / bereikbaarheid vestiging
Schadenet Mikkers is gevestigd in Veldhoven en ligt op het industrieterrein De Run. Onze vestiging zit 500 meter van de op- en afrit van de snelweg A2 en rondweg N2, waardoor de vestiging voor iedereen makkelijk te bereiken is. Verder bent u vanuit onze locatie binnen enkele minuten in Eindhoven en zijn wij goed bereikbaar voor klanten vanuit de omliggende dorpen. 

Tevredenheid klanten
Klanttevredenheid heeft bij ons de hoogste prioriteit. Om dat te bereiken is het van groot belang dat het schadeherstel altijd netjes moet zijn. Andere belangrijke zaken zijn natuurlijk klantvriendelijkheid, uitstraling en extra service bieden aan de klant. Bij extra service bieden aan de klant kunt u denken aan de haal- en brengservice, gratis wasbeurten bij schade, lampjes vervangen enzovoort. Wij doen het allemaal en proberen hierdoor de klanttevredenheid zo hoog mogelijk te houden. 

Schadenet Mikkers is multi-site gecertificeerd: ISO 9001, ISO 14001, Erkend Duurzaam en Duurzaam Repareren. Hiermee komen wij tegemoet aan de groeiende vraag naar maatschappelijk verantwoorde ondernemingen.

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak