Interieurschade auto

Het is zo vervelend: iemand laat een sigaret vallen in uw auto en er zit een brandgat in de bekleding van de auto. En ook nog eens op een plek waar het voor iedereen te zien is! Of u komt thuis van een lekker middagje bos met uw trouwe viervoeter en u komt tot de ontdekking dat hij heeft zitten knagen aan de achterbank. Voor menig persoon zullen deze scenario’s een realiteit van alledag zijn. Bij Schadenet Mikkers in Veldhoven kunnen wij alle vormen van autoschade aan het interieur herstellen.

Dashboard

Een dashboard van een auto kan schade oplopen doordat er ingebouwde apparatuur is verwijderd om plaats te maken voor bijvoorbeeld een nieuwe autoradio of navigatiesysteem. In dit geval is het lastig dit te voorkomen of zelf aan de slag te gaan om de schade aan het dashboard weg te werken.

Schade aan uw stuur

Ook een beschadigd stuurwiel is vaak goed te herstellen. Vaak komt dit door slijtage. Vraag bij Schadenet Mikkers naar de mogelijkheden.

Schade aan autobekleding

Beschadigingen aan de bekleding van uw auto kunnen erg divers van aard zijn. Zo is er natuurlijk het vervelende brandgat, maar ook scheurtjes en andere vormen van slijtage kunnen erg vervelend zijn. Toch blijft schade aan de bekleding lastig te voorkomen omdat het vaak om slijtage gaat of simpelweg omdat er een ongelukje is gebeurd. Bij Schadenet Mikkers in Veldhoven herstellen we dit graag voor u.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak