Lakschade herstellen

Schadenet Mikkers in Veldhoven is expert in lakschade herstellen. Als uw auto lakschade heeft, dan moet u dat snel laten herstellen om doorroesten te voorkomen. Wij hebben een team vakbekwame autoherstellers voor u klaar staan, gespecialiseerd in het herstellen van uw autolak. Onze vakmensen werken met moderne en milieuvriendelijke reparatietechnieken en hebben persoonlijke aandacht voor u als klant.

Spotrepair

Schadenet Mikkers heeft verschillende technieken in huis om lakschade te herstellen, zoals met spotrepair. Met deze methode repareren we kleine beschadigingen aan uw auto snel en vakkundig. Spotrepair is een plaatselijke, cosmetische bewerking. Met een kleine lakschade is het dankzij spotrepair tegenwoordig niet meer nodig om een compleet deel van de auto te spuiten. Dankzij deze methode bespaart u kosten én tijd.

Lakschade door vogelpoep?

Heeft u dit ook al eens meegemaakt? Net de auto gewassen of door de wasstraat gereden en binnen een mum van tijd zit er al weer een lelijke, smerige witte flats op uw mooie glimmende lak. Vogelpoep: erg vervelend en slecht voor uw lak!

Het is een veelgemaakte vergissing dat dit zou komen door giftige, schadelijke of bijtende stoffen in de vogelpoep. De oorzaak daarentegen is dat de lak van uw auto 'leeft'. Tijdens temperatuurverschillen, zet de lak van uw auto uit en krimpt vervolgens weer in. Dit is onzichtbaar voor het blote oog. Behalve als er op een bepaalde plek vogelpoep zit of heeft gezeten. Dan blijft er een doffe plek achter op de autolak. Ook de gevolgen van vogelpoep op de autolak weet Schadenet Mikkers als geen ander te herstellen.

Reparatie plannen | Offerte aanvragen

Service en klantgericht

"De service en klantgerichtheid is opmerkelijk goed. Ook het plezier waarmee het werk wordt gedaan is top." - Aad Langeveen

Hoe werkt mobiel schademelden?

  1. Meld uw schade
  2. Voeg foto's toe
  3. Maak direct een afspraak